GTA 5 Hileleri

GTA 5 Silah, Araba ve Eşya Hileleri
GTA 5 Hileleri, Tamindir ekibi olarak GTA 5 oyuncularına özel olarak hazırladığımız bir hile paketi. Hile paketi içerisinde araba hileleri, Dünya ve oyuncu hileleri, para hileleri, silah hileleri ve çatışma hileleri gibi GTA 5'e ait tüm hileler bulunuyor.
3 farklı kategori altında toplanan hilelere aşağıdaki resimlerden bakarak oyunda girebilir yada paket olarak bilgisayarınıza indirmek için yazının altındaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. PlayStation üzerinde GTA 5 oyunu oynayanların kullanabileceği hileler sayesinde oyunda krallar gibi olabiliyorsunuz. Her ne kadar hileli oyun oynamayı sevmesem de zaman zaman bu tür hileleri ile ya oyunda karşılaştığınız bir zorluğu geçebiliyor yada keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.
Elbette oyunun hikayesi, macerası ve görevleri takip edip oyunu bitirmek en çok keyif veren yönleri fakat oyunu bir kere bitirdikten sonra bu tür hileler ile işin daha çok eğlence yönüyle ilgilenmek daha keyifli duruyor.
  • Oyuncu ve Dünya
  • Silahlar, Eşyalar ve Çatışma
  • Araçlar
Yukarıdaki gibi 3 farklı kategoride hazırladığımız tüm GTA 5 hilelerine aşağıdaki resimlerden bakarak oyunda kullanabiliyorsunuz.
Not: Hileleri girerken oyunu duraklatarak oyun içinde yaşayabileceğiniz herhangi bir sıkıntıyı önleyebilirsiniz.
GTA 5 Hileleri - Oyuncu ve Dünya
GTA 5 Hileleri - Silahlar, Eşyalar ve Çatışma
GTA 5 Hileleri - Araçlar
Yukarıdaki görseller ile birlikte GTA 5 Hilelerini indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamalısınız.
GTA 5 Hileleri
GTA 5 HileleriGTA 5 Oyunu Hile Paketi
PlayStation kolu üzeirndeki tuşların görselleri ile hazırladığımız resimlere bakarak oyundaki tüö hileleri kolayca girebilirsiniz. 24 Mart'ta PC versiyonu çıkacak olan GTA 5'i milyonlarca oyuncu beklemede. Bir kaç defa ertelenen çıkış tarihinin daha fazla ertelenmeyeceğini ve 24 Mart 2015'te oyunun oyuncular ile buluşacağını düşünüyorum. Esas oyuncu potansiyeline sahip olan PC platformu için en son gelecek oyunun, PC versiyonu için de çıkacak olan hileleri sizlerle paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Share :

Facebook Twitter Google+
0 Komentar untuk "GTA 5 Hileleri"

Back To Top